Què és Duldi i d’on ve?

Duldi neix de la dolçor de Disgol (majorista de llaminadures, caramels, xocolates i fruita seca amb més de 50 anys d’experiència en el sector) i la detallista Loydis (fabricant líder en el mercat d’articles de regal i especialista en el disseny d’articles per a celebracions de casaments, batejos, comunions).

D’aquesta unió apareix Duldi, amb una primera botiga oberta en un centre comercial en 1998 i posteriorment es va ampliar a tres establiments més en diferents centres comercials. Ja en 2008, després d’haver realitzat un estudi de mercat exhaustiu durant aquests 10 anys,  es van valorar diferents factors seguint la demanda del públic, perfils de locals,  públic al qual va dirigit, necessitats de mercat, i es va començar a franquiciar.

Què ofereix el negoci de Duldi?

Duldi és un espai per als sentits que busca oferir experiències úniques, tant a petits com a majors. Oferim una exquisida oferta de Pick&Mix amb més de 300 referències en llaminadures, confiteria, caramels, xocolates, bombons i fruits secs. Oferim serveis completament personalitzats per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment o esdeveniment important per a la vida dels nostres clients i som especialistes a preparar els detalls més exclusius per a aquesta persona especial. En definitiva, volem formar part dels moments més importants dels nostres clients, deixant petjada i focalitzant tot el protagonisme en l’amfitrió de la festa.

Les nostres vies de negoci:

 1. Venda al detall d’articles de llaminadures i confiteria: fa referència a tots aquells productes relacionats amb llaminadures, caramels, xocolates, bombons i fruits secs.
 2. Venda al detall d’articles per a casaments, batejos, comunions i esdeveniments: engloba els productes relacionats amb aquestes celebracions i tot tipus de commemoracions i celebracions.
 3. Festes i esdeveniments: cobreix els productes necessaris per a la celebració d’aniversari, festes infantils o festes més específiques com a Nadal, Pasqua, Halloween, etc.
 4. Regal Llicència: ens permet distribuir els articles de més actualitat i amb més reclam per als nens, com la Patrulla Canina, Minions, Frozen, Star Wars, Mickey, Minnie, Peppa pig, Spiderman, Cars, Avengers, Tortugas Ninja, Barça, Real Madrid, Hello Kitty, Princesas, Doraemon, Doctora Juguetes, Princesa Sofía o Pocoyo.

Per què Duldi?

Portem més de 50 anys treballant els productes de confiteria, el regal i els detalls sent líders d’aquest sector, estable i prolongat en el temps.

 • Som l’única franquícia del sector que dissenya, fabrica i distribueix part dels seus productes oferint una exclusivitat al franquiciat.
 • Treballem diverses línies de negoci que comparteixen sinergies i es complementen a la perfecció, arribant a un públic potencial molt ampli.
 • Disposem d’un assortiment de més de 25.000 referències, buscant sempre les últimes novetats i les noves tendències del mercat.
 • Apliquem un ampli ventall de campanyes estacionals i puntuals provocant una rotació de producte i exposició constant en el punt de venda.
 • Una imatge cuidada fins a l’últim detall molt atractiva per al client.
 • Ens bolquem en la cerca de la millor ubicació, en les millors condicions per al nostre franquiciat.
 • Oferim una formació gratuïta i continuada perquè els nostres franquiciats coneguin el sector, les tècniques de venda, l’equip informàtic i tot allò necessari per a explotar i rendibilitzar el negoci al màxim.
 • Una vegada oberta la botiga el suport continua: amb la gestora de comptes per al dia a dia de la botiga i amb el coordinador per a treballar campanyes, promocions i qualsevol altre esdeveniment que es pugui aprofitar.
 • Suport de Màrqueting i Disseny en la planificació de les campanyes o noves idees.
 • Una exclusivitat geogràfica perquè puguis fer-te amb la teva zona i formar una fidelització de clientela.
 • És un model de negoci adaptat a diferents mesures de local i inversió.
 • L’estoc el tenim nosaltres. Deixarem la botiga ben assortida però l’estoc estarà disponible en el nostre centre logístic de més de 7000m², amb lliuraments setmanals de les comandes a cada punt de venda.

I molts altres avantatges que estarem encantats de compartir!