Duldi es la franquícia tendes de llaminadures amb més punts de venta en tot el territori espanyol. Gracies a la nostra amplia experiència amb llaminadures i regals, als més de 50 anys al sector, al nostre equip de professionals i als nostres franquiciats i franquiciades hem aconseguit tenir-ne més de 40 franquícies Duldi repartides per tota Espanya, a aquest nombre tant alt de punts de venta, ho avala Disgol Group, grup empresarial del que formem part i que en té més de 50 anys al mercat de les llaminadures, xocolatines, fruits secs, etc. I que conta amb una dilatada experiència en l’assessorament per a l’apertura de botigues de regals i llaminadures.

A Duldi posem a disposició dels nostres franquiciats un ample assortiment de productes, amb més de 25000 referencies, oferim sempre primeres marques i les últimes novetats i tendències del mercat. Un altre fet diferencial que ens ha permès arribar a ser la franquícia de regals i llaminadures amb més tendes d’Espanya es que som els únics que dissenyem, fabriquem i distribuïm els nostres productes propis. A més a més, treballem amb varies línies de productes de diferents sectors amb les que compartim una sinergia i ens complementem a la perfecció.

A continuació veuràs les més de 40 franquícies de llaminadures Duldi distribuïda al voltant de tota la geografia espanyola.

T’uneixes a nosaltres?