AVÍS LEGAL

INFORMACIÓ GENERAL

D.C. C. S.L., d’ara endavant Duldi, tenen tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la seu web www.franquicias.cat i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, programari) Duldi ofereix la seva seu web per a facilitar l’accés públic a la informació relativa als seus productes i posa tots els seus mitjans per a mantenir tota aquesta informació actualitzada. La informació d’aquesta pàgina web està oferta sense cap garantia inclosa, ni expressa ni implícita. La informació d’aquesta web pot contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics. Duldi es reserva el dret de canviar o actualitzar aquesta informació sense previ avís, i també de realitzar canvis i/o eliminacions en els continguts sense previ avís.

ENLLAÇOS

Duldi no es fa responsable dels continguts ni danys causats derivats dels vincles que s’estableixin amb el nostre lloc web, així com dels enllaços establerts des de la nostra web a pàgines de tercers.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS

En cap cas Duldi es farà responsables de qualsevol mal, ja sigui directe o indirecte, causat per l’ús d’aquesta pàgina web o qualsevol altre lloc web enllaçat o que enllaç a la nostra web, incloent sense limitació, qualsevol benefici perdut, interrupció de negoci, pèrdua de dades, programes o altres dades del seu sistema d’informació. Duldi no es fa responsable dels danys causats pels virus existents en Internet mentre es visita el nostre lloc web. Duldi col·laboraran amb les autoritats competents enfront de possibles actuacions il·lícites o nocives que s’hagin realitzat a tercers de mala fe (art. 11 LSSI) i/o provoquin danys i perjudicis en la nostra pàgina o empresa.

DE TRACTAMENT DE DADES I PRIVACITAT

En relació als serveis a la disposició dels usuaris a través de registre previ, totes les dades es mantenen en la més estricta Privacitat d’acord amb la legislació vigent. Duldi compleix aquesta legislació respecte a la protecció de dades personals dels seus usuaris registrats i els manté en la més estricta confidencialitat d’acord amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), així com en el que es disposa en la Llei de Serveis de la Societat de la informació i el Comerç Electrònic ( llei 34/2002 de 111 juliol). Quan l’usuari navega a través de la nostra web pot rebre en la seva ordenador cookies enviades des del nostre servidor. Si vostè admet la recepció de cookies, deu saber que aquestes no proporcionen cap dada de caràcter personal de l’usuari i que l’única finalitat és permetre accedir a continguts exclusius de la nostra web, només accessibles per a usuaris registrats prèviament, sense necessitat de registrar-se en cada visita. L’usuari registrat en els serveis de Duldi pot en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes previstos en la LOPD i altres normes que la desenvolupen.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts de la web o dels articles que apareixen en aquesta web. Tant dits continguts com els dissenys d’articles que apareixen en la present pàgina web són originals i estan protegits pel dret de propietat intel·lectual que correspon als seus autors, en virtut de les lleis nacionals i els tractats internacionals sobre la matèria. Tota reproducció, còpia, imitació i, en general qualsevol acte que impliqui transgressió dels esmentats drets serà perseguit davant els Tribunals de Justícia exercint totes les accions civils i penals que ens corresponguin en dret. La marca Duldi ® és una marca registrada i s’hi hagi protegida per les Lleis vigents en la matèria. L’ús d’aquesta marca aquesta prohibit i serà perseguit davant els tribunals de Justícia

DADES DE LES EMPRESES

  • D.C.C. S.L.
  • Avda. Fabregada, 18-20
  • Tel. (34) 93 261 14 15
  • Fax (34) 93 261 12 29
  • 08907 L’Hospitalet de Llobregat
  • Barcelona (Spain)
  • C.I.F: B61678512.